Deputaţii Partidului Democrat din Moldova, aleşi pe circumscripţia naţională

Alte stiri

Oamenii simpli, despre încăpăţânarea lui Sandu şi Năstase: se gândesc numai la ei, va avea de suferit poporul

Alegerile parlamentare anticipate nu sunt o soluţie, ci reprezintă mai degrabă o pierdere de timp şi bani. În plus, nu există certitudinea că oamenii vor ieşi în număr mare la vot. Reprezentanţii partidelor care au intrat în legislativ trebuie să se aşeze la masa de discuţii, să renunţe la orgolii şi să participe la negocierile privind formarea unei majorităţi parlamentare care să creeze un nou guvern. De această părere sunt alegătorii, care sunt îngrijoraţi de situaţia incertă de după scrutin.

Mai Mult

PDM a făcut o ultimă încercare pentru discuţii cu blocul ACUM, i-a propus şi funcţia de premier

Democraţii au venit cu o nouă ofertă pentru blocul "ACUM", pe care l-a invitat să formeze majoritatea parlamentară, chiar a propus ca Maia Sandu şi Andrei Năstase să decidă cine să fie prim-ministru. Anunţul a fost făcut de către vicepreşedintele PDM, Andrian Candu, după şedinţa Consiliului Executiv al formaţiunii.

Mai Mult

MAE al României menţionează necesitatea menţinerii "perspectivei europene"

Alegerile din Republica Moldova s-au derulat "în general cu respectarea prevederilor legale şi standardelor democratice", arată Ministerul Afacerilor Externe (MAE), evocând o evaluare preliminară a procesului electoral ce a avut loc duminică şi menţionează necesitatea menţinerii "perspectivei europene" în ţara vecină.

Mai Mult