Sute de oameni i-au huiduit pe Sandu şi Năstase în faţa Guvernului

Câteva sute de oameni i-au huiduit pe liderii blocului "ACUM", Maia Sandu şi Andrei Năstase, care au încercat să obţină dividende politice din tema scumpirii carburanţilor şi a unor produse alimentare. Manifestanţii au scandat "Năstase la puşcărie" şi au purtat pancarte pe care scria "Platforma PA". Aceştia au făcut haz şi pe seama pantalonilor uzi în care a fost suprins liderul Platformei DA, la un protest din anul trecut.

La un moment dat, Năstase a fost cuprins de panică, uitându-se speriat în jur. Poliţia a format un cordon între cei aproximativ 40 de membri şi simpatizanţi ai "ACUM" şi sutele de contramanifestanţi, deranjaţi de populismul celor din PAS şi PPDA. Din spatele poliţiştilor, Năstase i-a numit imbecili pe protestatari. 

Oamenii se arată deranjaţi de populismul lui Năstase.

"El a devenit deputat din partea a cinci localităţi din suburbii. Niciodată nu a venit să ne întrebe ce probleme avem. De trei luni e deputat şi tot ce face e să urle", au spus oamenii revoltaţi.

Sute de tineri au făcut glume pe seama Maiei Sandu şi a lui Andrei Năstase

Manifestanţii, care au protestat faţă de populismul liderului PPDA, Andrei Năstase, au venit în faţa Guvernului RM cu mai multe pancarte prin care au luat în derâdere viciile politicianului, dar şi a colegilor săi din PAS şi PDPA.

Protestatarii au scandat următoarele sloganuri:

"Maia Sandu, fii bărbat!"

"Năstase, deputat-psihopat!"

"Ne prostiţi de câţiva ani, nu munciţi,
dar aveţi bani!"

"Platforma PA!"

"Acest ***cat trebuie ignorat!"

"Nu vă fie frică, Năstase o are mică!"

"Năstase, nu fi trist, la 13 au dentist!"

"Năstase are mandat de urlat şi protestat!"

"Maia Sandu şi Andrei, cerşetorii naţiei!"

Alte stiri

Ministrul de externe ucrainean: Moldova nu poate fi un poligon al Rusiei

Criza politică din Moldova a fost discutată la 14 iunie de către ministrul ucrainean de externe, Pavel Klimkin şi omologul său român Teodor Meleşcan.

Mai Mult

O ţară cu oameni implicaţi şi educaţi nu poate fi prostită

Comportamentul liderilor blocului "ACUM", fără îndoială, denotă mult amatorism şi aroganţă. Cererile lor ultimative de a fi votaţi în funcţiile-cheie din stat sunt absurde. Este elementar că, pentru a avea dreptul să conduci un stat, e nevoie de legitimitate, adică de o majoritate în parlament obţinută în alegeri. Cu doar un sfert de opţiuni electorale, Năstase şi Sandu consideră că toţi, pur şi simplu, sunt datori să le pună puterea la picioare, iar apoi să urmărească umil cum aceştia îşi bat joc de oameni.

Mai Mult