Stimate doamne şi domnişoare

Cu prilejul zilei de 8 Martie, vă transmit cele mai sincere urări de bine.

Vă mulţumesc pentru înţelepciunea şi tandreţea pe care le demonstraţi, pentru inteligenţa şi spiritul gospodăresc de care daţi dovadă în familie, în societate, în domeniile profesionale.

Am încredere că împreună vom putea construi în continuare o ţară în care să ne bucurăm în linişte de zâmbetele celor dragi, de roadele pământului şi de sănătatea celor din jurul nostru.

Vă doresc o primăvară frumoasă, împliniri şi fapte bune!

Vlad Plahotniuc

Alte stiri

Vreme de mai, dar cu zile ca în februarie

Lunile aprilie şi mai vor veni cu temperaturi mai mari decât media anuală. Cu toate acestea, aprilie va începe cu vreme mai răcoroasă. Este prognoza meteorologilor români şi ucraineni, valabilă şi pentru ţara noastră.

Mai Mult

Guvernul susţine performanţele sportive

Premierul Pavel Filip i-a înmânat cheile de la un apartament nou campioanei europene la lupte la categoria Under 23, Anastasia Nichita. Decizia de acordare a locuinţei a fost aprobată în şedinţă de guvern. Prim-ministrul a felicitat-o pe tânăra campioană şi a menţionat că executivul va susţine în continuare performanţa, iar cei care vor munci şi vor avea rezultate frumoase vor fi apreciaţi de stat. "Aşa cum poartă faima unei ţări un sportiv de performanţă nu o face nimeni. Şi mândria pe care o resimţim noi, atunci când este arborat drapelul Republicii Moldova, nu are margini", a spus Pavel Filip.

Mai Mult