Stimate doamne şi domnişoare

Cu prilejul zilei de 8 Martie, vă transmit cele mai sincere urări de bine.

Vă mulţumesc pentru înţelepciunea şi tandreţea pe care le demonstraţi, pentru inteligenţa şi spiritul gospodăresc de care daţi dovadă în familie, în societate, în domeniile profesionale.

Am încredere că împreună vom putea construi în continuare o ţară în care să ne bucurăm în linişte de zâmbetele celor dragi, de roadele pământului şi de sănătatea celor din jurul nostru.

Vă doresc o primăvară frumoasă, împliniri şi fapte bune!

Vlad Plahotniuc

Alte stiri

La 18 mai sărbătorim Ziua Internaţională a muzeelor

Începând cu 1977, în fiecare an, pe 18 mai, se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Muzeelor, instituită la iniţiativa Consiliului Internaţional al Muzeelor (ICOM). În această zi, în majoritatea ţărilor se organizează "Noaptea muzeelor", când sute de milioane de oameni intră gratuit în sălile de expoziţii. Şi Republica Moldova dispune de o reţea vastă de muzee istorice, etnografice, memoriale şi de altă natură.

Mai Mult

Eurovision 2019: Cel mai important concurs muzical al Europei la Tel Aviv

Reprezentanţii Greciei, Australiei şi Islandei se numără printre cei 10 concurenţi care s-au calificat în finala Eurovision 2019, în urma primei semifinale, care a avut loc marţi seară, la Tel Aviv.

Mai Mult

Topul celor mai scumpe oraşe din Europa

Cele mai scumpe oraşe din Europa sunt Paris şi Zurich, arată un raport publicat la sfârşitul anului 2018 de către Economist Intelligence Unit. Clasamentul a fost realizat în baza standardului de viaţă din 133 de oraşe din întreaga lume.

Mai Mult