Horoscop pentru 27 mai – 2 iunie 2019

Berbec

Luna mai 2018 se încheie într-o notă intensă, cu gelozii, constrângeri sau şantaj sentimental. Ţi se cer promisiuni pe care nu le-ai putea face acum fără să te simţi limitat în mişcări sau prins în capcană. Găseşti, însă, calea să îmbunezi persoana iubită, iar încrederea reciprocă şi pasiunea se restabilesc cu uşurinţă.

Taur

Este recomandat să te înarmezi cu răbdare, să fii conciliant, să dedici mai mult timp discuţiilor deschise, de la suflet la suflet, cu omul pe care îl iubeşti. Dacă procedezi aşa, luna mai 2018 se poate încheia într-o atmosferă caldă, de armonie şi înţelegere.

Gemeni

Nu ţi-e scris în astre să curgă doar lapte şi miere. La sfârşitul lunii mai, poţi simţi nevoia să fii mai retras, mai zgârcit în manifestarea iubirii, sau să ai impresia că persoana iubită nu te apreciază şi se comportă egoist. Banii pot reprezenta şi ei un subiect de dispută în cuplu.

Rac

A doua jumătate a lunii mai 2018 favorizează proiectele de grup ori proiectele cu impact social sau chiar umanitare. Eşti tentat de învârteli la limita legii, în special în ultima decadă. Evită să îţi complici viaţa inutil, pentru că nu poţi obţine beneficiile dorite!

Leu

Ai toate şansele să devii foarte vizibil, să te faci remarcat, să culegi roadele eforturilor anterioare. Eşti promovat, primeşti o distincţie sau ţi se recunosc public meritele. Cu efort şi stăruinţă, îţi faci un nume, îţi consolidezi reputaţia socio-profesională şi deschizi perspective noi spre succese viitoare.

Fecioară

A doua jumătate a lunii mai 2018 este favorabilă împăcărilor, clarificărilor, armonizării la nivel intelectual şi sufletesc, descoperirii unor soluţii care să fie pe plac amândurora. Uniţi în cuget şi-n simţiri, aţi putea chiar să mergeţi împreună într-o excursie, pentru deconectare de stres şi reconectare emoţională.

Balanţă

Pot creşte cheltuielile legate de casă ori de familie, dar te poţi trezi şi cu beneficii neaşteptate, cu bani picaţi ca din cer. Dar tot aşa tind să apară şi cheltuieli neprevăzute, care îţi pot destabiliza bugetul dacă nu eşti cumpătat.

Scorpion

Oboseala se poate instala treptat şi ar fi bine să te retragi periodic în sânul familiei, să petreci mai mult timp acasă, în cuib, pentru reîncărcarea bateriilor fizice şi emoţionale. Nu este indicat să te apuci de reparaţii prin casă.

Săgetător

Se pare că banii îţi dau bătăi de cap de ceva vreme, iar administrarea lor devine tot mai dificilă. Luna mai 2018 aduce o serie de teste de maturitate la capitolul venituri şi în ceea ce priveşte gestionarea eficientă a resurselor.

Capricorn

Este momentul să scoţi la iveală armele seducţiei, să îţi exprimi fără ezitare sentimentele faţă de o persoană care îţi place. Dacă eşti în căutarea iubirii, este momentul să acţionezi cu mai multă încredere în tine.

Vărsător

La locul de muncă eşti mai solicitat în ultimele zile ale lunii, când şefii decid să-ţi testeze cunoştinţele şi competenţele şi îţi dau mai mult de lucru. Oricât de greu ar părea, e şansa ta să te afirmi şi să demonstrezi ce eşti la înălţimea aşteptărilor lor.

Peşti            

Ultima decadă este favorabilă şi pentru Peştii care nu au pereche sau care depun eforturi de ceva vreme pentru a cuceri pe cineva. Ţi se va răspunde pe măsură. La finele lunii mai 2018 se pot face chiar planuri de căsătorie, doar că data nu va fi stabilită chiar atât de repede pe cât ţi-ar plăcea.

Sursa: eastrolog.ro

Alte stiri

File din istorie: Când a fost sărbătorită pentru prima dată Ziua Copilului

Ziua internaţională a ocrotirii copilului este sărbătorită în Moldova şi în alte aproximativ 50 de ţări, la data de 1 iunie. De asemenea, o zi dedicată copilului este celebrată la date diferite în peste 100 de state.

Mai Mult