Horoscop pentru 25 – 31 martie 2019

Berbec

Neatenţia, iluziile despre parteneri, promisiunile făcute impulsiv,pot complica serios lucrurile. În astfel de momente dificile, sprijinul va fi oferit de oameni apropiaţi şi de prieteni cu care aveţi o relaţie bună şi în care puteţi avea încredere.

Taur

Rezultatele care pot fi obţinute în această lună vă vor ajuta să faceţi progrese semnificative în carieră, să vă exprimaţi şi să vă clarificaţi calea de urmat, câştigând în faţa concurenţilor şi rivalilor. Veţi demonstra abilităţi organizatorice şi profesionale înalte.

Gemeni

Proiectele care au început cu succes acum ceva timp, în acest moment pot ridica dubii sau pot apărea probleme neaşteptate. Acesta este un motiv pentru mulţi dintre voi să preferaţi să acţionaţi independent şi să utilizaţi orice mijloace pentru a atinge obiectivele, chiar şi pentru a risca şi a sacrifica ceva.

Rac

Veţi fi pregătiţi să luaţi anumite măsuri pentru a ajunge la un nou nivel creativ, pentru a vă realiza oportunităţile comerciale, veţi putea intra în importante alianţe de afaceri, deoarece alţii vor fi interesaţi să lucreze cu voi, deci este un moment potrivit pentru negocierile cu conducerea, cu potenţialii sponsori, asistenţii şi colegii.

Leu

Energiile netede şi armonioase vor ajuta la schimbarea ritmului vieţii. Vă puteţi angaja în practicile spirituale, să dedicaţi mai mult timp familiei, să socializaţi cu copiii, rudele, iubiţii, să le oferiţi daruri şi să organizaţi petreceri.

Fecioară

Mulţi nativi vor căuta înţelegere şi simpatie de la perechea lor sau interacţiuni la un nivel spiritual mai subtil. Cei singuri pot avea întâlnirea cu cealaltă jumătate, iar cei căsătoriţi îşi pot creşte relaţia la un nivel spiritual superior.

Balanţă

Unii vor trebui să treacă prin teste pentru a câştiga experienţă, pentru a ajunge la un nou nivel în dezvoltare spirituală şi pentru a achita datoriile karmice. În acest moment, se pot face greşeli ridicole, adică să aveţi încredere în oameni care nu merită, ceea ce poate adăuga probleme şi necazuri.

Scorpion

Aproape toată luna veţi avea un nivel ridicat de energie, ceea ce vă permite să operaţi cu succes în diferite direcţii şi să vă atingeţi obiectivele. În acest caz, încrederea în sine, energia creativă şi dorinţa de a fi vizibili vor fi stimulente puternice.

Săgetător

Vă veţi bucura de fericirea familiei, de comunicarea cu copiii şi rudele. Este un moment bun pentru a vă căsători, a crea alianţe pe termen lung şi legături puternice, atât în dragoste, cât şi în afaceri.

Capricorn

Potenţialul energetic va fi la un nivel ridicat, astfel încât să puteţi profita la maximum de şansele pozitive care vor veni. Mulţi vor aduce schimbări importante în viaţa lor, ceea ce va afecta nu numai sfera profesională, ci şi iubirea şi prietenia, percepţia, viziunea asupra lumii, asupra altora.

Vărsător

ÎRevenirea neaşteptată a unor bani pe care i-aţi împrumutat cândva, primirea unor dividende din proiectele pe care le-aţi demarat la sfârşitul lunii ianuarie, aduc încredere în corectitudinea căii alese şi acţiunile întreprinse altădată. Veţi fi dinamici, întreprinzători, decisivi.

Peşti

La nivel personal, poate fi destul de interesant pentru întâlnirile romantice, pentru căsătorie, deoarece există o oportunitate de a crea o familie puternică şi prosperă. Cei care sunt căsătoriţi vor putea să îmbunătăţească în mod semnificativ situaţia din familie, să completeze bugetul familiei sau să facă cumpărături reuşite.

Sursa: click.ro

Alte stiri

File din istorie: Când a fost sărbătorită pentru prima dată Ziua Copilului

Ziua internaţională a ocrotirii copilului este sărbătorită în Moldova şi în alte aproximativ 50 de ţări, la data de 1 iunie. De asemenea, o zi dedicată copilului este celebrată la date diferite în peste 100 de state.

Mai Mult