Horoscop pentru 24 – 30 iunie

BERBEC
În această lună, puteţi simţi că, în sfârşit, ieşiţi la suprafaţă, mai ales că acest an v-a încercat destul de mult. Acum, este momentul să descoperiţi şi alte perspective. Vă faceţi planuri de viitor, iar datorită conjuncturilor favorabile, puteţi evolua.

TAUR
Diplomaţie şi răbdare, pentru că viaţa voastră se va schimba semnificativ! De fiecare dată când aţi suferit, lucrurile au mers de trei ori mai bine, iar acum este momentul să vă asumaţi decizii care vă schimbă viitorul. Curând, veţi începe să fiţi protejaţii zodiacului.

GEMENI

Vă implicaţi în proiecte de amploare, numai că, din mai până în noiembrie, veţi trece printr-un exerciţiu de forţă. Nu toate vor avansa însă aşa rapid cum vă aşteptaţi. Una dintre lecţiile de reţinut: focusaţi-vă pe lucrurile cu adevărat importante!

RAC

Iunie aduce multe perspective interesante şi multă muncă. Aveţi scopuri bine determinate şi cel mai bine este să nu aşteptaţi prea multe de la nimeni, ci doar de la voi înşivă. Apar oportunităţi de câştiguri, de parteneriate profesionale sau personale.

LEU
Provocările nu sunt întâmplătoare. Vechile idei nu mai funcţionează la randament maxim, tocmai de aceea trebuie să schimbaţi ceva. Trebuie să fiţi orga-nizaţi şi să vă construiţi o karmă pozitivă, pentru că aşa vă veţi atrage şi din Univers împlinirea dorinţelor.

FECIOARĂ
Treceţi prin situaţii în care inteligenţa şi comunicarea sunt punctele-cheie pentru a ieşi câştigători. Marte vă face încrezători în propriile forţe, vă dă putere şi energie, dar totuşi nu ar strica să fiţi puţin mai atenţi la atitudine, diplomaţia nu trebuie să lipsească.

BALANŢĂ
Cariera este prioritară pentru cei care au muncit mult în 2017. Momentele frumoase şi pline de satisfacţie nu vor lipsi, veţi fi înconjuraţi de prieteni şi de apropiaţi, dar este important un lucru: să nu faceţi angajamente, promisiuni pe care nu le puteţi respecta.

SCORPION
Fie că e vorba de relaţii sau bunuri materiale, tendinţa este de a le extinde. Aveţi multă energie, ceea ce vă dă puterea de a organiza lucrurile după bunul plac, numai că trebuie să fiţi atenţi, pentru că e necesar să fiţi calmi în relaţiile cu superiorii.

SĂGETĂTOR
Veţi munci mult, până în septembrie. Multe lucruri reluate, alegeri de făcut, dar nu trebuie să încălcaţi regulile. Progres în carieră, business şi perspective de serviciu, dar şi mult efort. Sectorul iubirii rămâne constant, deşi tindeţi să deveniţi mai nervoşi.

CAPRICORN
Sunteţi într-un proces de avansare. Situaţii deosebite apar toată vara, iar asta le va bucura inima mai ales celor care şi-au găsit recent un partener de viaţă, alături de care vor să construiască ceva. Căsătoriile sunt de bun-augur pentru nativii Capricorn.

VĂRSĂTOR
Astrele vă susţin financiar, poate chiar vă dau ocazii bune de a face bani în plus, dar, pe de altă parte, nu uitaţi că există mereu o limită a cheltuielilor! Pentru a aduce o nouă energie în viaţă voastră, una pozitivă, trebuie să renunţaţi cumva la ceva vechi.

PEŞTI
Sunteţi mai dispuşi să lăsaţi de la voi, să iertaţi, să seduceţi, să cuceriţi. Un gest romantic ar putea reaprinde flacăra pasiunii şi mulţi Peşti au posibilitatea să regăsească plăcerea intimităţii. Pot apărea oportunităţi neaşteptate de asociere.

Sursa: Viva.ro

Alte stiri

File din istorie: Când a fost sărbătorită pentru prima dată Ziua Copilului

Ziua internaţională a ocrotirii copilului este sărbătorită în Moldova şi în alte aproximativ 50 de ţări, la data de 1 iunie. De asemenea, o zi dedicată copilului este celebrată la date diferite în peste 100 de state.

Mai Mult