Horoscop pentru 20 -26 mai 2019

Berbec

Berbecii ar face bine să se desprindă de fantomele trecutului. Ce a fost nu mai poate fi schimbat. Dacă simţi nevoia de a discuta anumite probleme, nu ezita să apelezi la un prieten apropiat. Dacă asigură-te că vei fi dispus să auzi lucruri care poate nu îţi convin.

Taur

Taurii simt că au lumea la picioare. Un flirt nevinovat cu un amic scoate la iveală o chimie uimitoare – genul de relaţie în care ambii parteneri se înţeleg din priviri. Un simplu gest ar putea spulbera imediat această prietenie, dând naştere la o aventură de neuitat.

Gemeni

Gemenii nu ar trebui să uite încotro se îndreaptă şi ce îşi doresc cu adevărat. Altfel, toate eforturile riscă să fie în zadar. Ia-ţi câteva clipe de linişte şi gândeşte-te dacă ceea ce trăieşti acum te mulţumeşte. Dacă nu, schimbă totul fără regrete.

Rac

Nu e o perioadă potrivită pentru a începe proiecte noi, ceva te va împiedica să le finalizezi în timp util. Dar timpul perfect să faci planuri pentru buget şi să te gândeşti la viitor. Dacă ai propria afacere, îţi recomandăm să fii de două ori mai atent la noile contracte, înainte să le semnezi. Ai grijă, totuşi, la cei care vin cu oferte de nerefuzat.

Leu

Toată atenţia ta trebuie să fie concentrată pe lucrurile mici. Destul de des acestea sunt chiar lucrurile care decid viitorul. Profită de perioada care se anunţă calmă pentru a avea discuţii cu superiorii ierarhici, obiectivele tale viitoare depind de aceste discuţii. De obicei simţi o mare presiune la astfel de dialoguri, dar acum vor fi calme şi liniştite.

Fecioară

Nu uita să trăieşti în viaţa reală. Renunţă la a sta cu ochii pe social media şi caută lângă tine şansele unor noi prietenii. Rezervă timp suficient familiei tale. Ascultă ce au de spus rudele, chiar şi partenerul de viaţă, mai ales că e posibil să afli lucruri care te vor ajuta foarte curând în luarea unor decizii.

Balanţă

Nativii din Balanţă vor avea parte de un succes răsunător. Un proiect la care aţi lucrat foarte mult timp şi pentru care aţi depus foarte multe eforturi va fi încheiat, iar rezultatele vor fi pe măsura muncii depuse.

Scorpion

Scorpionii vor traversa o perioadă destul de complicată din punct de vedere emoţional. Familia va avea nevoie de ajutorul vostru şi, deşi sunteţi tentaţi să refuzaţi, trebuie să vă amintiţi că aveţi un rol de îndeplinit. Pe plan sentimental există riscul unui conflict cu persoana iubită, dintr-un motiv extrem de pueril.

Săgetător

Săgetătorii se vor îndrăgosti până peste cap, după întâlnirea cu o persoană pe care o consideră minunată. Veţi intra într-o spirală, într-o agitaţie uriaşă şi veţi face orice pentru a afla cine este această nouă apariţie care v-a dat viaţa peste cap. Dacă toate lucrurile merg aşa cum v-aţi dorit, puteţi încerca să faceţi următorul pas. Cine nu riscă, nu câştigă, nu-i aşa?

Capricorn

Capricornii primesc veşti incredibile. Este foarte probabil să primeşti o ofertă pentru un nou loc de muncă sau să fii promovat la serviciu. Totul se dovedeşte a fi mai profitabil decât te puteai aştepta. Încearcă să rămâi relaxat să să te bucuri de toate aceste realizări. Savurează-le împreună cu cei mai apropiaţi prieteni şi cu familia.

Vărsător

Vărsătorilor le va fi testată încrederea. Fereşte-te de noii oameni din viaţa ta, care par să ştie ce este mai bine pentru tine. Nu le urma sfaturile pentru că vei avea probleme. De asemenea, la muncă încearcă să fii la înălţime deoarece competiţia este după uşă. Respiră adânc, fii conştient de tot ce se întâmplă în jurul tău şi încearcă să iei cele mai bune decizii. Evită suprasolicitarea.

Peşti

Peştii s-ar putea să fie surprinşi de schimbări bruşte. Unele care funcţionează în favoarea ta. De asemenea, este posibil ca un şef care ţi-a trecut cu vederea abilităţile de prea mult timp să te surprindă cu vestea că tocmai ai fost promovat. Ca recompensă pentru noua realizare, este timpul să mergi la magazin şi să cumperi acel ceva special pentru care ai economisit în ultima vreme.

Sursa: astrocafe.ro

Alte stiri

File din istorie: Când a fost sărbătorită pentru prima dată Ziua Copilului

Ziua internaţională a ocrotirii copilului este sărbătorită în Moldova şi în alte aproximativ 50 de ţări, la data de 1 iunie. De asemenea, o zi dedicată copilului este celebrată la date diferite în peste 100 de state.

Mai Mult