Horoscop pentru 15 – 21 aprilie 2019

Berbec

Ai forţă, idei sclipitoare şi mult farmec în vorbe. Alcătuieşte-ţi planuri de viitor, selectează-ţi anturajul şi ocupă-te mai mult de trupul şi sufletul tău. A doua parte a lunii se evidenţiază prin creşterea veniturilor din munca desfăşurată la serviciu sau modificarea condiţiilor de lucru.

Taur

Contextul astral te predispune la insomnii, stări de spirit contradictorii şi dorinţă mare de singurătate. Sufletul şi trupul tău au obosit şi au nevoie de refacere, însă pe alocuri poate fi nevoie şi de folosirea tratamentelor medicale de specialitate. Toată luna aduce o mare vulnerabilizare pentru sănătatea întregului organism, de aceea fii prudent şi dozează-ţi eforturile.

Gemeni

Relaţiile cu prietenii şi protectorii sunt foarte active până în preajma datei de 20 aprilie. Întâlnirile şi dialogurile cu aceştia sunt amuzante şi presărate cu informaţii utile. Totodată este posibil să te intereseze mai mult contextul social în care trăieşti şi îţi desfăşori activitatea, implicându-te în problemele comunitare.

Rac

Şefii te susţin în toate demersurile tale profesionale, existând varianta să-ţi ofere responsabilităţi noi sau chiar o funcţie de conducere. Atenţie însă la relaţiile cu membrii familiei, pentru că aceştia pare că nu sunt de acord cu implicarea ta profesională şi cu răspunderile aferente. Asta datorită faptului că raportul muncă-plată este în favoarea muncii, iar plata nici pe departe nu egalează eforturile depuse.

Leu

Relaţiile cu persoanele străine şi călătoriile îndepărtate sunt foarte bine susţinute de astre până pe
20 aprilie. De asemenea, începerea studiilor aprofundate pe termen lung şi cele în străinătate îţi sunt favorizate şi ar trebui să depui toate eforturile necesare pentru a-ţi completa studiile şi pentru a-ţi rafina mentalul.

Fecioară

Luna Aprilie anunţă schimbări în domeniul financiar. Totuşi fii prudent, pentru că relaţiile parteneriale sunt tensionate şi foarte uşor se pot rupe definitiv. Cei cu care colaborezi sau cu care desfăşori activităţi comune te vor provoca mult şi bine, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să întorci lucrurile în favoarea ta. Evită cheltuielile extravagante, investiţiile sau speculaţiile!

Balanţă

Luna Aprilie este importantă pentru tine vizavi de relaţiile cu ceilalţi. Frumos sunt aspectate relaţia cu partenerul de viaţă, dar şi colaborările sau proiectele profesionale desfăşurate alături de alţii. Se recomandă prudenţă în relaţiile colegiale şi în munca. Se conturează tensiuni, conflicte şi răsturnări de situaţie în sfera muncii din care îţi câştigi traiul zilnic.

Scorpion

Este posibil să primeşti oferte noi de colaborare sau activitatea desfăşurată la actualul loc de muncă să se diversifice. Sănătatea este vulnerabilă, în special pe segmentele capului şi secundar pe segmentele sistemului renal, de aceea fii prudent şi adoptă un program de lucru moderat şi o hrană adecvată.

Săgetător

Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii îţi ocupă o bună parte din timp şi eforturi până pe la mijlocul lunii. Comunicarea cu cei dragi este favorizată, de aceea profită şi discută pe larg tot ce îţi doreşti. Dacă eşti deja implicat într-o relaţie amoroasă, aceasta se poate revigora, iar dacă eşti singur este posibil să întâlneşti o nouă provocare în acest sens.

Capricorn

Este o perioadă favorabilă reparaţiilor, curăţeniilor, reamenjărilor de decor sau achiziţionării de bunuri patrimoniale. De asemenea, dorinţa de socializare cu persoane dragi sau cu cei care împărtăşesc aceleaşi hobby-uri cu tine va fi la cote înalte. Vei avea suficiente oportunităţi de a lua legătura şi de a realiza diverse activităţi recreative cu aceste persoane, însă fii prudent.

Vărsător

Ai idei bune, gândurile îţi sunt armonioase, iar vorbele tale vor fi absorbite cu plăcere de către ceilalţi. Este o perioadă bună pentru asimilarea cunoştinţelor, pentru susţinerea examenelor sau altor forme de evaluare necesare în situaţia socio-profesională în care te afli.

Peşti

Sunt posibile venituri suplimentare din activitatea desfăşurată la un loc de muncă, condiţii de lucru mai bune şi unii colegi înţelegători şi serioşi. Alţii, însă, îţi vor pune beţe în roate. Totodată poţi primi sume de bani considerabile, cadouri sau favoruri din partea celor dragi.

Sursa: astrocafe.ro

Alte stiri

File din istorie: Când a fost sărbătorită pentru prima dată Ziua Copilului

Ziua internaţională a ocrotirii copilului este sărbătorită în Moldova şi în alte aproximativ 50 de ţări, la data de 1 iunie. De asemenea, o zi dedicată copilului este celebrată la date diferite în peste 100 de state.

Mai Mult