Horoscop pentru 11 – 17 martie 2019

Berbec

Potenţialul şi pofta de viaţă vor fi relativ stabile, deşi energia se va schimba în prima şi în special în cea de-a doua decadă, forţându-vă să reduceţi numărul de contacte de afaceri. Secretele, intrigile din echipă, obligaţiile neîndeplinite, lipsa înţelegerii – toate acestea pot crea probleme, mai ales în sfera finanţelor.

Taur

Primele douăzeci de zile reprezintă o perioadă favorabilă pentru manifestarea individualităţii, a activităţii comerciale şi a competenţelor organizaţionale. Veţi fi energici, intenţionaţi, deschişi comunicării, iubirii şi cunoştinţelor noi.

Gemeni

Nu aveţi o perspectivă absolut clară în afaceri, căci vi se cere să lucraţi mai convingător, acţiuni mai intenţionate şi mai decisive, să vă bazaţi mai mult pe voi înşivă decât pe partenerii care caută doar propriul beneficiu şi care uită de acordurile preliminare.

Rac

Dorinţa de reînnoire internă vă poate face să vă deplasaţi undeva sau să vă mutaţi la un loc de muncă nou. În acest moment, înclinaţiile literare, interesul faţă de religie şi înţelegerea spirituală a scopului capătă amploare.

Leu

Unii se pot afla într-o poziţie extrem de incomodă, alunecând şi pierzându-şi răbdarea. Cu toate acestea, depozitul creativ din martie ajută ca această lună să devină o perioadă favorabilă pentru realizarea ideilor, pentru modelarea gândurilor creative şi pentru conectarea asistenţilor la dezvoltarea lor.

Fecioară

Prima şi a doua decadă reprezintă un timp de întâlnire cu alter-ego-ul vostru, când parteneriatele pot fi dezvăluite de erorile de percepţie şi de comportamente care vă împiedică să interacţionaţi fructuos cu alţii.

Balanţă

Potenţialul energetic va fi instabil, astfel încât mulţi dintre voi doriţi un ritm mai liniştit de viaţă şi căutaţi să nu vă implicaţi în activitate prea activă. Cu toate acestea, în afara voinţei, va trebui să petreceţi mult timp în îndeplinirea responsabilităţilor familiale.

Scorpion

Vă veţi putea manifesta cu succes, veţi reuşi să puneţi bazele a ceva foarte original care va atrage sponsori şi asistenţi în ideile şi proiectele voastre. Multe idei născute acum pot fi destul de reale, deci ar trebui să folosiţi şanse bune de a vă afirma şi de a vă satisface ambiţiile.

Săgetător

Pentru majoritatea este o perioadă creativă în care se pot obţine rezultate în munca voastră, mai ales datorită sprijinului prietenilor. Vă puteţi bucura de victorii şi de fericire, precum şi de rezolvarea problemelor legate de imobile, construcţii şi lucrări de reparaţii.

Capricorn

Astrele vor ajuta să vă atingeţi obiectivele, să atrageţi oameni asemănători. Cu toate acestea, trebuie să ţineţi cont de faptul că relaţiile cu partenerii pot fi dificile.

Vărsător

Îi veţi ajuta pe toţi cei care vă apelează, astfel încât, manifestarea generozităţii şi compasiunii va atrage simpatia multor oameni. Cu toate acestea, este posibil ca cineva să se poată juca cu ce e al vostru, folosindu-vă ca sursă de venituri suplimentare.

Peşti

Toate propunerile şi proiectele noi, discuţiile despre planuri pot să deschidă noi orizonturi şi să ofere ocazia de a pune în practică ideile şi de a le face să devină realitate. Vine aşadar o perioadă favorabilă pentru succesul financiar.

Sursa: click.ro

Alte stiri

Vreme de mai, dar cu zile ca în februarie

Lunile aprilie şi mai vor veni cu temperaturi mai mari decât media anuală. Cu toate acestea, aprilie va începe cu vreme mai răcoroasă. Este prognoza meteorologilor români şi ucraineni, valabilă şi pentru ţara noastră.

Mai Mult

Guvernul susţine performanţele sportive

Premierul Pavel Filip i-a înmânat cheile de la un apartament nou campioanei europene la lupte la categoria Under 23, Anastasia Nichita. Decizia de acordare a locuinţei a fost aprobată în şedinţă de guvern. Prim-ministrul a felicitat-o pe tânăra campioană şi a menţionat că executivul va susţine în continuare performanţa, iar cei care vor munci şi vor avea rezultate frumoase vor fi apreciaţi de stat. "Aşa cum poartă faima unei ţări un sportiv de performanţă nu o face nimeni. Şi mândria pe care o resimţim noi, atunci când este arborat drapelul Republicii Moldova, nu are margini", a spus Pavel Filip.

Mai Mult

Stimate doamne şi domnişoare

Cu prilejul zilei de 8 Martie, vă transmit cele mai sincere urări de bine.

Mai Mult