Horoscop pentru 11 – 17 martie 2019

Berbec

Potenţialul şi pofta de viaţă vor fi relativ stabile, deşi energia se va schimba în prima şi în special în cea de-a doua decadă, forţându-vă să reduceţi numărul de contacte de afaceri. Secretele, intrigile din echipă, obligaţiile neîndeplinite, lipsa înţelegerii – toate acestea pot crea probleme, mai ales în sfera finanţelor.

Taur

Primele douăzeci de zile reprezintă o perioadă favorabilă pentru manifestarea individualităţii, a activităţii comerciale şi a competenţelor organizaţionale. Veţi fi energici, intenţionaţi, deschişi comunicării, iubirii şi cunoştinţelor noi.

Gemeni

Nu aveţi o perspectivă absolut clară în afaceri, căci vi se cere să lucraţi mai convingător, acţiuni mai intenţionate şi mai decisive, să vă bazaţi mai mult pe voi înşivă decât pe partenerii care caută doar propriul beneficiu şi care uită de acordurile preliminare.

Rac

Dorinţa de reînnoire internă vă poate face să vă deplasaţi undeva sau să vă mutaţi la un loc de muncă nou. În acest moment, înclinaţiile literare, interesul faţă de religie şi înţelegerea spirituală a scopului capătă amploare.

Leu

Unii se pot afla într-o poziţie extrem de incomodă, alunecând şi pierzându-şi răbdarea. Cu toate acestea, depozitul creativ din martie ajută ca această lună să devină o perioadă favorabilă pentru realizarea ideilor, pentru modelarea gândurilor creative şi pentru conectarea asistenţilor la dezvoltarea lor.

Fecioară

Prima şi a doua decadă reprezintă un timp de întâlnire cu alter-ego-ul vostru, când parteneriatele pot fi dezvăluite de erorile de percepţie şi de comportamente care vă împiedică să interacţionaţi fructuos cu alţii.

Balanţă

Potenţialul energetic va fi instabil, astfel încât mulţi dintre voi doriţi un ritm mai liniştit de viaţă şi căutaţi să nu vă implicaţi în activitate prea activă. Cu toate acestea, în afara voinţei, va trebui să petreceţi mult timp în îndeplinirea responsabilităţilor familiale.

Scorpion

Vă veţi putea manifesta cu succes, veţi reuşi să puneţi bazele a ceva foarte original care va atrage sponsori şi asistenţi în ideile şi proiectele voastre. Multe idei născute acum pot fi destul de reale, deci ar trebui să folosiţi şanse bune de a vă afirma şi de a vă satisface ambiţiile.

Săgetător

Pentru majoritatea este o perioadă creativă în care se pot obţine rezultate în munca voastră, mai ales datorită sprijinului prietenilor. Vă puteţi bucura de victorii şi de fericire, precum şi de rezolvarea problemelor legate de imobile, construcţii şi lucrări de reparaţii.

Capricorn

Astrele vor ajuta să vă atingeţi obiectivele, să atrageţi oameni asemănători. Cu toate acestea, trebuie să ţineţi cont de faptul că relaţiile cu partenerii pot fi dificile.

Vărsător

Îi veţi ajuta pe toţi cei care vă apelează, astfel încât, manifestarea generozităţii şi compasiunii va atrage simpatia multor oameni. Cu toate acestea, este posibil ca cineva să se poată juca cu ce e al vostru, folosindu-vă ca sursă de venituri suplimentare.

Peşti

Toate propunerile şi proiectele noi, discuţiile despre planuri pot să deschidă noi orizonturi şi să ofere ocazia de a pune în practică ideile şi de a le face să devină realitate. Vine aşadar o perioadă favorabilă pentru succesul financiar.

Sursa: click.ro

Alte stiri

La 18 mai sărbătorim Ziua Internaţională a muzeelor

Începând cu 1977, în fiecare an, pe 18 mai, se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Muzeelor, instituită la iniţiativa Consiliului Internaţional al Muzeelor (ICOM). În această zi, în majoritatea ţărilor se organizează "Noaptea muzeelor", când sute de milioane de oameni intră gratuit în sălile de expoziţii. Şi Republica Moldova dispune de o reţea vastă de muzee istorice, etnografice, memoriale şi de altă natură.

Mai Mult

Eurovision 2019: Cel mai important concurs muzical al Europei la Tel Aviv

Reprezentanţii Greciei, Australiei şi Islandei se numără printre cei 10 concurenţi care s-au calificat în finala Eurovision 2019, în urma primei semifinale, care a avut loc marţi seară, la Tel Aviv.

Mai Mult

Topul celor mai scumpe oraşe din Europa

Cele mai scumpe oraşe din Europa sunt Paris şi Zurich, arată un raport publicat la sfârşitul anului 2018 de către Economist Intelligence Unit. Clasamentul a fost realizat în baza standardului de viaţă din 133 de oraşe din întreaga lume.

Mai Mult