Horoscop pentru 10 – 16 iunie 2019

Berbec

Profesional, sunteţi cam nemulţumiţi şi asta ar putea genera neînţelegeri cu colegii. Calităţile dumneavoastră de conducător ca şi clarviziunea de care dispuneţi din plin vor fi de-a dreptul de admirat. La finalul săptămânii, două bucurii se vor ivi, fără evenimente trepidante.

Taur

La locul de muncă, veţi afla lucruri interesante, care vă vor putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Chiar dacă începeţi săptămâna cu un buget sub aşteptările dumneavoastră, veţi constata cu uimire că acesta se va reface spre sfârşitul săptămânii. Comunicarea cu prietenii va funcţiona excelent.

Gemeni

În sfârşit, o atmosferă calmă şi armonioasă se instalează în căminul dumneavoastră. Este momentul să începeţi să vă redecoraţi casa. Pe parcursul săptămânii, familia va ocupa un loc important în atenţia dumneavoastră. S-ar putea să aibă loc o împăcare. Traversaţi o perioadă excelentă în plan sentimental.

Rac

Treceţi printr-o perioadă frumoasă a vieţii dumneavoastră chiar dacă sunteţi mai capricioşi decât de obicei. Sunteţi vioi şi înzestraţi cu un magnetism deosebit, astfel că cei din jur sunt fermecaţi de dumneavoastră. Săptămâna ar putea să fie cea mai benefică din întregul an.

Leu

Pe plan personal, vă puteţi bucura de armonie şi de bună înţelegere cu toţi membrii familiei. Seara vă veţi găsi într-o stare contemplativă. Veţi încerca o revizuire completă a ideilor şi a planurilor de viaţă. O veste de la cineva aflat pe alte meleaguri vă va pune pe gânduri.

Fecioară

Se pare că intenţionaţi să faceţi multe lucruri deodată. Această nerăbdare ar putea să vă creeze o stare de tensiune. Aveţi de gând să vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi văzut-o de mult timp şi nerăbdarea vă ţine în tensiune.

Balanţă

Este posibil să aveţi ceva tensiuni din cauza colaborării dificile cu partenerul dumneavoastră de afaceri. Nu ezitaţi să vă puneţi în practică proiectele profesionale sau financiare şi, nu uitaţi, puţină discreţie n-ar strica. O veste mare ziile primită în această săptămână va deschide o nouă direcţie de acţiune.

Scorpion

Comunicaţi şi cooperaţi foarte bine cu superiorii dumneavoastră, iar la rândul lor, ei sunt foarte receptivi faţă de dumneavoastră. Din cauza anturajului, puteţi discuta în contradictoriu cu persoana iubită. Astrele vă vor zâmbi în plan financiar. Primiţi veşti din străinătate sau pregătiţi o călătorie mai lungă.

Săgetător

Doriţi să vă petreceţi timpul alături de cei dragi şi să evitaţi locurile aglomerate şi zgomotoase. Posibilităţile de progres sunt limitate, dar veţi găsi şi de data aceasta o portiţă de scăpare. În plan profesional, aţi putea finaliza o lucrare pe care aţi început-o de mai multă vreme şi de la care aproape că nu mai speraţi nimic.

Capricorn

Ocupaţi-vă mai mult de situaţia dumneavoastră financiară pentru că nu staţi prea bine la acest capitol. Este posibil să aveţi probleme pe linie profesională. Pot apărea neînţelegeri cu şefii. Pentru dumneavoastră, săptămâna va prezenta unele riscuri. Este posibil să întârziaţi la serviciu.

Vărsător

În domeniul afacerilor, puteţi semna acte sau să încheiaţi contracte. Relaţiile cu autorităţile se derulează fără probleme. Hotărârea şi dinamismul de care daţi dovadă vă va ajuta să vă terminaţi treburile în timp record. Sentimentele dumneavoastră vor fi mai puternice în această perioadă şi implicit veţi manifesta mai mult interes pentru relaţia cu persoana iubită.

Peşti            

Aveţi de gând să vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi văzut-o de mult timp şi nerăbdarea vă ţine pe jar. Aflaţi de casatoria unui prieten, ori de o altă celebrare importantă la care bineînţeles sunteţi şi dumneavoastră invitaţi.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Alte stiri

File din istorie: Când a fost sărbătorită pentru prima dată Ziua Copilului

Ziua internaţională a ocrotirii copilului este sărbătorită în Moldova şi în alte aproximativ 50 de ţări, la data de 1 iunie. De asemenea, o zi dedicată copilului este celebrată la date diferite în peste 100 de state.

Mai Mult