Horoscop pentru 1 – 7 iulie 2019

Berbec

Cuplurile ce au deja câţiva ani de relaţie vor beneficia de numeroase oportunităţi de a armoniza viaţa de familie. Unii Berbeci vor căuta mai mult decât oricând securitatea şi siguranţa emoţională. Astfel, ei le vor arăta celorlalţi şi latura lor mai vulnerabilă. Pe plan personal, vor avea doar de câştigat.

Taur

Mercur îi face pe Tauri să îşi revizuiască modul în care îşi exprimă afecţiunea şi să îşi identifice dorinţele amoroase. Este important ca din când în când să recapitulezi ce îţi doreşti în plan sentimental, ce aşteptări ai de la partener şi ce eşti pregătit să oferi în schimb.

Gemeni

Gemenii ar trebui să reflecteze asupra valorii relaţiilor, a iubirii, la felul în care înţeleg intimitatea, fidelitatea, dăruirea, dar şi gestionarea resurselor comune, în luna iulie 2019. Cei mai mulţi Gemeni sunt gata să uite de angajamentele asumate anterior, pentru că doresc mai multă libertate de mişcare.

Rac

Anumite relaţii sau căsnicia ar putea ajunge într-un punct critic sau ar putea necesita decizii importante, chiar radicale. Şi situaţia financiară şi parteneriatele de afaceri ale Racilor sunt influenţate de eclipsele care au loc în luna iulie 2019.

Leu

În luna iulie, viaţa sentimentală a Leilor este plină de provocări. Marte îşi începe tranzitul în Leu la 2 iulie. Poţi avea parte de o atracţie neaşteptată sau de răsturnări de situaţie în căsnicie. De asemenea, intri într-o perioadă în care doreşti să străluceşti, să cucereşti, să reînvii romantismul şi pasiunea în viaţa ta.

Fecioară

În loc să te gândeşti la trecut sau să recazi în patima unei relaţii ascunse, complicate, este recomandat să îţi faci prieteni noi şi să socializezi. Ai mai mult de câştigat în plan afectiv şi amoros dacă ieşi din cercul strâmt în care te învârţi.

Balanţă

E foarte posibil ca Balanţele să se simtă mai lipsite de energie în luna iulie, mai îngrijorate de viitor, în special de viitorul profesional. Acest lucru ar putea determina o accentuare a predispoziţiei spre indecizie, oscilaţii şi frustrări. Caută compania prietenilor pentru a te relaxa, pentru a primi sfaturi care să îţi deschidă perspective noi.

Scorpion

În luna iulie 2019, Scorpionii au ocazia să demonstreze tuturor cât de capabili sunt, iar munca pe brânci şi curajul i-ar putea purta spre progrese notabile în carieră. Meritele Scorpionilor vor fi recunoscute de ceilalţi. Cu toate acestea, este indicat să eviţi orgoliile şi să fii atent la concurenţă, la intrigi şi la denigrările unor colegi geloşi pe succesul tău.

Săgetător

Pentru Săgetători, în plan profesional, ar trebui să existe nişte revizuiri pentru că Mercur nu guvernează doar casa relaţiilor Săgetătorului, ci şi casa carierei, a ambiţiilor şi a reputaţiei socio-profesionale. Retrogradarea lui Mercur ar putea însemna că este necesar să reevaluezi anumite colaborări şi investiţii.

Capricorn

În luna iulie, relaţiile cu ceilalţi nu par a fi uşor de gestionat, probabil din cauză că nici relaţia ta cu tine însuţi/însăţi nu e pe roze. Relaţiile de afaceri, asocierile şi colaborările Capricornilor sunt puternic influenţate de eclipsele din iulie 2019 şi s-ar putea să te vezi pus în postura de a pune punct unora dintre ele.

Vărsător

În plan sentimental lucrurile tind să se mişte încet sau să se încâlcească pe alocuri. E posibil să transmiţi mesaje confuze ori contradictorii sexului opus sau să nu înţelegi prea bine care sunt intenţiile celorlalţi. Indiferent de stare, vei reuşi să regăseşti resursele interioare necesare pentru a merge mai departe, pentru a căuta soluţii.

Peşti            

În iulie 2019 te bucuri de putere de seducţie, emani romantism şi tandreţe şi poţi da restart vieţii tale amoroase. Dacă eşti deja implicat într-o relaţie amoroasă de perspectivă, ai putea intra cu ea într-o nouă etapă, mai pasională, mai profundă. Se poate spune că banii vin prin muncă, prin efort, făcând apel la colegialitate şi dând dovadă că poţi fi alături de colegi la nevoie.

Sursa: viva.ro

Alte stiri

File din istorie: Când a fost sărbătorită pentru prima dată Ziua Copilului

Ziua internaţională a ocrotirii copilului este sărbătorită în Moldova şi în alte aproximativ 50 de ţări, la data de 1 iunie. De asemenea, o zi dedicată copilului este celebrată la date diferite în peste 100 de state.

Mai Mult