Divertisment

Premierul Pavel Filip i-a înmânat cheile de la un apartament nou campioanei europene la lupte la categoria Under 23, Anastasia Nichita. Decizia de acordare a locuinţei a fost aprobată în şedinţă de guvern. Prim-ministrul a felicitat-o pe tânăra campioană şi a menţionat că executivul va susţine în continuare performanţa, iar cei care vor munci şi vor avea rezultate frumoase vor fi apreciaţi de stat. "Aşa cum poartă faima unei ţări un sportiv de performanţă nu o face nimeni. Şi mândria pe care o resimţim noi, atunci când este arborat drapelul Republicii Moldova, nu are margini", a spus Pavel Filip.
Mai Mult
Cu prilejul zilei de 8 Martie, vă transmit cele mai sincere urări de bine.
Mai Mult
Ziua Internaţională a Femeii e sărbătorită cu mult fast în Republica Moldova. Ceea ce urma a reprezenta militarea pentru drepturile persoanelor de sex feminin s-a transformat, cu mici excepţii, într-o sărbătoare a industriei marketingului în plin sens al cuvântului, iar reţelele sociale subliniază şi mai mult acest decalaj de valori. În secolul 21, cetăţeana Republicii Moldova rămâne în continuare "subordonată" bărbatului.
Mai Mult
Duminică, 10 martie, ziua care precede intrarea în Postul Sfintelor Paşti, este numită Duminica iertării pentru creştinii ortodocşi sau Lăsatul Secului.
Mai Mult
Pe 19 ianuarie Biserica sărbătoreşte Botezul Domnului sau Boboteaza. Este vorba de retrăirea momentului în care Mântuitorul a fost botezat de Ioan în apele Iordanului la vârsta de 30 de ani.
Mai Mult
​​​​​​​Mai simplu de atât nu se poate! Tot ce trebuie să faci este să consumi pentru 3 zile doar cartofi fierţi sau copţi şi iaurt cu un conţinut mic de grăsime. Pentru că este o dietă hipocalorică, ce nu furnizează organismului toţi nutrienţii esenţiali, nu e recomandat să o ţii mai mult de 3-5 zile. Nu este nicidecum o soluţie pe termen lung, însă e o varianta bună pentru momentele când e nevoie să pierzi rapid câteva kilograme.
Mai Mult
Cel mai mare cadou de Crăciun primit de cineva este…
Mai Mult