Divertisment

Ziua internaţională a ocrotirii copilului este sărbătorită în Moldova şi în alte aproximativ 50 de ţări, la data de 1 iunie. De asemenea, o zi dedicată copilului este celebrată la date diferite în peste 100 de state.
Mai Mult
Multiple şi diverse activităţi pentru copii vor avea loc în 1 iunie în capitala ţării. Vă prezentăm mai jos câteva dintre acestea:
Mai Mult
Sfârşitul lunii mai este plin de evenimente perfecte pentru petrecerea timpului cu familia în sânul naturii sau pentru a ne face plinul cu emoţii pozitive. Vă prezentăm mai jos evenimentele, alese aleatoriu, care îţi vor face sfârşitul de primăvară frumos şi te vor scoate din casă.
Mai Mult
Începând cu 1977, în fiecare an, pe 18 mai, se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Muzeelor, instituită la iniţiativa Consiliului Internaţional al Muzeelor (ICOM). În această zi, în majoritatea ţărilor se organizează "Noaptea muzeelor", când sute de milioane de oameni intră gratuit în sălile de expoziţii. Şi Republica Moldova dispune de o reţea vastă de muzee istorice, etnografice, memoriale şi de altă natură.
Mai Mult
Reprezentanţii Greciei, Australiei şi Islandei se numără printre cei 10 concurenţi care s-au calificat în finala Eurovision 2019, în urma primei semifinale, care a avut loc marţi seară, la Tel Aviv.
Mai Mult
Cele mai scumpe oraşe din Europa sunt Paris şi Zurich, arată un raport publicat la sfârşitul anului 2018 de către Economist Intelligence Unit. Clasamentul a fost realizat în baza standardului de viaţă din 133 de oraşe din întreaga lume.
Mai Mult
Salariul minim variază de la 286 euro, în Bulgaria, la 2.071 euro, în Luxemburg, potrivit cifrelor furnizate de Eurostat.
Mai Mult