PDM s-a întâlnit cu PSRM: Nu am discutat despre funcţii, ci despre priorităţile oamenilor

PDM şi PSRM s-au întâlnit în această dimineaţă la Parlament. După şedinţă, membrii Partidului Democrat din Moldova, deputaţii Vladimir Cebotari, Violeta Ivanov şi Corneliu Padnevici, au ieşit la presă şi au făcut declaraţii.

Vicepreşedintele PDM Vladimir Cebotari a declarat că cele două formaţiuni nu au discutat despre funcţii, ci despre priorităţile oamenilor.

„PDM are un singur obiectiv de a forma majoritatea parlamentară şi numirea unui guvern, care va face viaţa oamenilor mai bună. Noi am discutat despre dorinţa PDM ca viitorul guvern să continue proiectele lansate de Guvernul Filip."

Vladimir Cebotari a mai spus că în scurt timp va avea loc Consiliul Politic Naţional al PDM, unde se vor discuta propunerile PSRM.

Ulterior la presă au ieşi şi socialiştii. Secretarul pentru ideologie al PSRM Ion Ceban a declarat că formaţiunea pe care o reprezintă a luat act de propunerile demoraţilor şi le vor discuta la Consiliul Republican al Socialiştilor.

 

Alte stiri

Noi n-avem ţară de vânzare!

După ce întreaga societate a văzut imaginile video halucinante în care şeful statului, în cadrul negocierilor cu PDM, dictează condiţiile planului de federalizare adus de Kozak, cuvintele TRĂDARE şi Dodon au devenit sinonime. Federalizarea, în conceptul propus, nu înseamnă altceva decât transformarea Moldovei într-o colonie.

Mai Mult

Alianţa KOZAK (Dodon – Sandu-Năstase) îşi doreşte distrugerea Republicii Moldova

În cele 3 decenii de pluralism politic, am fost martori ai unor evenimente spectaculoase, negocieri istovitoare, coaliţii imprevizibile şi prăbuşiri neaşteptate. Dar, până la urmă, totul parcă avea o logică şi se înscria cumva în albia moralităţii şi bunului simţ.

Mai Mult

Democraţii colectează semnături pentru demiterea trădătorului Dodon

Partidul Democrat din Moldova iniţiază campania de colectare a semnăturilor în toată ţara pentru demiterea lui Igor Dodon, pe motiv de trădare de Patrie, finanţare ilegală din exterior a PSRM şi uzurpare a puterii în stat.

Mai Mult