Actualitate

PDM cheamă partidele parlamentare la dialog politic. Despre aceasta a anunţat vicepreşedintele PDM, Andrian Candu, în cadrul unei conferinţe de presă. Candu a spus că decizia vine după ce democraţii au avut o întrevedere cu ambasadorii ţărilor UE.
Mai Mult
Marea majoritate a primarilor şi preşedinţilor de raioane din Republica Moldova susţin Guvernul Filip şi condamnă tentativa de uzurpare de stat.
Mai Mult
Şeful informal al PSRM şi aghiotantul lui Kozak, Igor Dodon, a cerut la insistenţa Moscovei ca liderul PDM, Vlad Plahotniuc, să accepte federalizarea Moldovei.
Mai Mult
Atât Igor Dodon, cât şi Maia Sandu, cunoşteau din timp că la 7 iunie expiră termenul acordat prin prevederi constituţionale pentru crearea majorităţii parlamentare. 
Mai Mult
Procurorii s-au autosesizat cu privire la finanţarea Partidului Socialiştilor, după apariţia în spaţiul public a înregistrărilor video în care Igor Dodon recunoaşte că lunar primea ilegal între 600 de mii şi un milion de dolari din Federaţia Rusă pentru PSRM.
Mai Mult
Liderul socialiştilor, Igor Dodon, va intra în istorie alături de Iuda Iscariotul, cel care l-a trădat pe Isus Hristos pentru 30 de arginţi. Iuda de la noi, adică Dodon Iscariotul, şi-a trădat ţara pentru 30 de milioane de dolari pe care îi primeşte de la agenţii Kremlinului. În schimbul aceştor bani, a preferat să-şi vândă propriul popor, ţărâna ţării, satele şi tradiţiile naţionale. A vrut pentru 30 de arginţi, adică 30 de milioane de dolari, să ne transforme în mancurţi, robi de care sa poată să-şi bată joc chiar şi cel mai beţiv mojic din fundul Siberiei. De ce îşi urăşte atât de mult propriul popor, pamântul ţării care i-a dat viaţă? Aşa este Iuda! Un alt raspuns nu prea găsesc.
Mai Mult
PDM şi PSRM s-au întâlnit în această dimineaţă la Parlament. După şedinţă, membrii Partidului Democrat din Moldova, deputaţii Vladimir Cebotari, Violeta Ivanov şi Corneliu Padnevici, au ieşit la presă şi au făcut declaraţii.
Mai Mult
Peste 170 mii de locuitori din raioanele Străşeni şi Călăraşi vor avea acces la apă potabilă de calitate, urmare a construcţiei apeductului Chişinău-Străşeni-Călăraşi. Pentru realizarea acestui proiect, Guvernul Germaniei a alocat 15 milioane de euro – finanţare nerambursabilă.
Mai Mult
Consiliul Politic Naţional al PAS, cu 46 de voturi "pentru" şi 1 "împotrivă" din 47 de membri prezenţi, a decis să o voteze pe Zinaida Greceanîi în funcţia de speaker. Dar, se pare că decizia Partidului Acţiune şi Solidaritate de a o vota pe socialista Zinaida Greceanîi la funcţia de speaker i-a luat prin surprindere pe cei din PPDA.
Mai Mult
Activi, puternici şi mobilizaţi. Astfel s-au prezentat tinerii din organizaţiile teritoriale şi municipale ale Partidului Democrat din Moldova la Forumul organizat pentru susţinerea implicării tinerilor în viaţa politică a ţării. Evenimentul a avut loc pe data de 2 iunie, la Complexul turistic Etno-Cultural Vatra. Peste 7000 de tineri din întreaga ţară au participat la această adunare a organizaţiilor locale de tineret. Scopul evenimentului a fost de a aduce împreună pe cei care au contribuit, prin efortul şi entuziasmul lor, la faptele şi reuşitele partidului. 
Mai Mult