Actualitate

Campania "Un doctor pentru tine", lansată de Guvernul Filip, a fost stopată
Mai Mult
Războiul total, declanşat de Rusia împotriva fostului lider al PDM, Vlad Plahotniuc, este unul fără precedent
Mai Mult
Ministerul de Interne al Rusiei anunţă că fostul lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc şi ex-deputatul democrat, Constantin Ţuţu, sunt cercetaţi într-un dosar la Moscova, fiind bănuiţi că ar fi coordonat o reţea interna­ţională criminală, specializată în contrabandă şi trafic de droguri.
Mai Mult
Consiliul Europei a restabilit Federaţiei Ruse dreptul de vot la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), după ce Moscova nu a mai putut vota în această structură din 2014, după anexarea Crimeei.
Mai Mult
Co-preşedintele Blocului "ACUM", Andrei Năstase, a oferit o reacţie în care explică de ce a votat "pentru" revenirea Rusiei în APCE. Acesta spune că paradigma politică europeană se redefineşte constant, "iar DIALOGUL este, în opinia majorităţii parlamentarilor europeni, singura cale care poate garanta sustenabilitate proiectului european, în integralitatea acestuia".
Mai Mult
Partidul Democrat din Moldova rămâne în opoziţie, dar la fel de puternic. Despre aceasta a scris liderul democraţilor, Vlad Plahotniuc, pe pagina sa de Facebook.
Mai Mult
 «PD este cel mai vechi, în sensul anilor de existenţă şi probabil cu cea mai bună experienţă de alternanţă între putere şi opoziţie. PD a fost şi în opoziţie în perioade diferite, de aceea vom şti să ne organizăm bine şi să fim eficienţi indiferent unde suntem, fiindcă eficienţa contează. Dacă vrem să avansăm în regulile democraţiei, atunci opoziţia trebuie să fie eficientă şi puternică, ceea ce şi ne dorim», a declarat  Andrian Candu la TVR Moldova.
Mai Mult
După ce întreaga societate a văzut imaginile video halucinante în care şeful statului, în cadrul negocierilor cu PDM, dictează condiţiile planului de federalizare adus de Kozak, cuvintele TRĂDARE şi Dodon au devenit sinonime. Federalizarea, în conceptul propus, nu înseamnă altceva decât transformarea Moldovei într-o colonie.
Mai Mult
În cele 3 decenii de pluralism politic, am fost martori ai unor evenimente spectaculoase, negocieri istovitoare, coaliţii imprevizibile şi prăbuşiri neaşteptate. Dar, până la urmă, totul parcă avea o logică şi se înscria cumva în albia moralităţii şi bunului simţ.
Mai Mult
Partidul Democrat din Moldova iniţiază campania de colectare a semnăturilor în toată ţara pentru demiterea lui Igor Dodon, pe motiv de trădare de Patrie, finanţare ilegală din exterior a PSRM şi uzurpare a puterii în stat.
Mai Mult
Congresul Comunităţilor Ruseşti din Moldova declară, într-un comunicat de presă, că alegerile parlamentare anticipate sunt singura soluţie pentru depăşirea crizei politice.
Mai Mult