Ajutor material unic pentru veteranii celui de-al doilea razboi mondial

Cu prilejul celei de-a 74-a aniversări de la terminarea celui de-al doilea război mondial, către 9 mai curent, 1253 de persoane vor beneficia de ajutor material unic.

Ajutorul material va fi acordat participanţilor, precum şi persoanelor cu dizabilităţi în urma războiului mondial, persoanele care au fost încadrate în grad de dizabilitate în urma rănirii, contuziei, schilodirii, fiind antrenate de organele puterii locale la strîngerea muniţiilor şi a tehnicii militare, în cuantum de 10.000 lei.

La fel, persoanele asimilate participanţilor la război vor primi cîte 5000 lei, iar soţiile (soţii) supravieţuitori ai participanţilor câte 1000 lei.

Ajutoarele materiale vor fi oferite din mijloacele financiare ale Fondului de susţinere a populaţiei, în sumă de 5.562.000 lei, care vor fi acordate prin intermediul oficiilor poştale, începând cu 8 mai.

Alte stiri

Alianţa Kozak neglijează total nevoile oamenilor

Campania "Un doctor pentru tine", lansată de Guvernul Filip, a fost stopată

Mai Mult

Motivul REAL pentru care Moscova a forţat debarcarea lui Vlad Plahotniuc

Războiul total, declanşat de Rusia împotriva fostului lider al PDM, Vlad Plahotniuc, este unul fără precedent

Mai Mult

Moscova vrea ca în Moldova să rămână doar oameni loiali Rusiei

Ministerul de Interne al Rusiei anunţă că fostul lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc şi ex-deputatul democrat, Constantin Ţuţu, sunt cercetaţi într-un dosar la Moscova, fiind bănuiţi că ar fi coordonat o reţea interna­ţională criminală, specializată în contrabandă şi trafic de droguri.

Mai Mult